Personal Training

Sinds kort heeft ISV Kameleon er een nieuw concept bij. De “Personal Trainer”. Deze is gesitueerd in ons verenigingsgebouw aan het Veldzicht. De “Personal Trainer” is de 39 jarige Radjin Pitai. Radjin zal hieronder zichzelf voorstellen:

ISV Kameleon Personal Trainer Radjin Pitai

Hallo iedereen,

Ik ben Radjin Pitai, de nieuwe Personal Trainer bij ISV Kameleon. Ik ben 39 jaar en al 7 jaar werkzaam als trainer. In het verleden heb ik ervaring opgedaan in de Verenigde Staten (Los Angeles) en in Suriname. Eenmaal terug in Nederland ben ik begonnen met mijn eigen sportschool.

In 2021 ben ik begonnen bij ISV Kameleon met het trainen/begeleiden/revalideren van ISV Kameleon leden. In de avond train ik de leden van mijn eigen sportschool (door middel van Personal Training/Groepstraining(CrossFit)/bokstrainingen). Ik vind het ontzettend leuk om te zien en mee te maken hoe iemand tijdens zijn/haar trainingstraject lichamelijk en geestelijk begint te groeien. Zelfvertrouwen neemt toe, vertrouwen in eigen lichaam neemt toe. En iedereen om je heen merkt en ziet dat. Dat is zo mooi om mee te maken als trainer.

Wilt u ook starten met trainen, wees niet bang en neem contact op. Alle kampioenen waren ooit een beginners!!!

Om een “Personal Training” te volgen kunt u ons bereiken via 070 – 329 0453 of stuur een bericht via ons contactformulier.

U kunt deze volgen van:
Maandag tot en met donderdag tussen 09:00 en 17:30 uur
Vrijdag tussen 09:00 en 15:00 uur

Wilt u meer weten over Radjin Pitai, zie zijn website www.fantasticfit.nl