Rolstoelbasketbal

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

QR-code controle in Haagse sporthallen

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Deze diashow vereist JavaScript.

Is het ook jou droom om speler te worden van één van de Nederlandse rolstoelbasketbal teams? Of vind je het gewoon super om rolstoelbasketbal te spelen? Dan zijn wij de club voor jou.

Ons team bestaat uit mannen en vrouwen van diverse leeftijden waarmee we regelmatig toernooien en wedstrijden spelen. Naast een hoop gezelligheid heeft dit ons diverse prijzen opgeleverd.

Wil je een keer de sfeer proeven in ons team en kijken of rolstoelbasketbal iets voor jou is, mail dan je naam en telefoonnummer naar j.licht53@gmail.com

Ook voor jeugdige spelers zijn wij opzoek naar teamgenoten. Dus ben jij die jongen of meisje in de leeftijd van 10 jaar tot 18 jaar kom dan zelf ervaren hoe leuk rolstoelbasketbal bij Kameleon is. Ook jij kan je opgeven via het e-mail adres j.licht53@gmail.com

Heb je zelf geen sportrolstoel maar wil je wel rolstoelbasketbal spelen dan biedt gemeente Den Haag diverse mogelijkheden aan.

Competitie data 2019-2020

Kameleon 1 speelt in de divisie B. Onderstaande wedstrijden zijn allemaal op zaterdag in toernooi vorm. Klik hier voor het overzicht!

Wil je kijken naar een wedstrijd of ben je benieuwd naar de laaste uitslagen, bekijk deze op de informatie pagina van de rolstoelbasketbal.
Of kijk op deze pagina voor de uitslagen!

Tijdstip en locatie

Rolstoelbasketbal Kameleon Den Haag

Woensdagavond
20:00 tot 22:30 uur

Locatie: Sporthal ‘t Zandje
Schimmelweg 202
2524 XK Den Haag

Trainer/Coach: John Licht
E-mail: j.licht53@gmail.com
Tel. 020 – 686 50 50 / 06 – 34 05 10 70

Wil je meer informatie over onze trainer John Licht, klik hier!
Om een impressie van een training te krijgen, klik hier!