Sjoelen

Deze diashow vereist JavaScript.

Sjoelen

Sjoelen wordt bij Kameleon gespeeld zowel in een intern competitie verband alsook (in de wintermaanden) in toernooivorm met andere verenigingen. Het is ook mogelijk om in een rolstoel deel te nemen.

Kom vooral een keer meespelen om de gezelligheid te ervaren! Mail uw naam en telefoon nummer naar e-mail: info@isvkameleon.nl. Maar bellen naar Kameleon kan natuurlijk ook.

Toernooi avonden

Afgelopen 23 april 2019 is er voor het laatst dit seizoen een toernooiavond bij Kameleon georganiseerd. Hierdoor is de uitslag van de sjoelcompetitie alsvolgt:

Poule C :
  • 1ste plaats : Lilian Hagemeyer – Kameleon
  • 2e plaats   : Aad van Dijk – Heijdse Glijers
Poule B :
  • 1ste plaats : Jannie de Zwart – Henneberg Maandag
  • 2e plaats   : Wil Barendse – Heijdse Glijers
Poule A :
  • 1ste plaats : Hans Nihot – Tis Gezellig
  • 2e plaats   : Hans Koene – Tis Gezellig

De “Joop Vrouwenvelderwisselbokaal” is gewonnen door Kameleon. Zij hadden de grootste stijging procentueel ten opzichte van vorig jaar.

SjoelmanifestatieDSC_1173 (800x530)

Elk jaar wordt een sjoelmanifestatie georganiseerd. Omdat Kameleon de ruimte heeft, die volledig is aangepast voor mensen met een lichamelijke beperking alsook dat er voldoende parkeerruimte is, wordt er steeds voor gekozen die manifestatie bij Kameleon te houden. Aan de sjoelmanifestatie kan via uw eigen sjoelclub worden deelgenomen (dus in clubverband).

De datum voor dit jaar is: zondag 19 mei 2019.

Tijdstip

Op maandagavond vanaf 19:30 tot 22:00 uur.

Adres Sjoelzaal

Veldzicht 20
2543 RT Den Haag
Tel.: 070 – 329 04 53