Zitvolleybal

“ZitvolleyBattle”: Wie durft ‘t aan?

Volleybalvereniging Sovicos en sportvereniging ISV Kameleon, voor aangepaste sporten uit Den Haag, zijn dit seizoen gestart met zitvolleybal.
Wij, een groepje enthousiaste deelnemers, trainen wekelijks op de dinsdagavond van 18.30 tot 19.45 uur in de sportzaal van ISV Kameleon aan Veldzicht 20 (Den Haag).

Zitvolleybal Sovicos ISV Kameleon

Wij willen graag volleyballers van jong en oud van verenigingen uit de regio Haaglanden uitdagen voor een echte “ZitvolleyBattle” (korte introductie van zitvolleyregels en -technieken gevolgd door een wedstrijdje) met ons.

Zitvolleybal Sovicos ISV Kameleon

De “zitvolleybattle” kan op onze trainingsavond in de sportzaal van ISV Kameleon plaatsvinden, maar we vinden het ook leuk om bij jullie aan te schuiven (!) op jullie trainingsavond.

Durven jullie het aan?! Mooi, neem dan contact op met Yvonne Nieuwmans (larsyvon@live.nl of 0610775047) en dan maken we een afspraak.

Zitvolleybal Sovicos ISV Kameleon

Verder willen we dit voorjaar nog een toernooi (mini)zitvolley organiseren. Nadere info volgt binnenkort. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor individueel en per team (minimaal 3-4 spelers) aanmelden.

Met sportieve groet,

De zitvolleyballers van Sovicos / ISV Kameleon

Sovicos logo
Logo ISV Kameleon